Az internetes társkeresésről mindenkinek

Milyen nőt keresnek a férfiak?

2017/08/22. - írta: AndiPlusz

men-2424928_1280.jpg

Nos kedves férfiak, milyen is legyen a keresett nő? Amikor egy férfi kapcsolatot keres vagy ismerkedni szeretne ezt a kérdést teszi fel önmagának legelőször. A férfi elsőként a külsőt veszi szemügyre és sokszor meg is áll ezen a ponton. Pedig kedves férfiak sokszor érdemes a külső mögé is nézni egy kicsit. Persze mindenkinek más és más az ideál, mind külsőre, mind pedig a tartalomra.

Lehetne tagolni korosztályokra is a hölgyeket, de inkább nagy általánosságban venném górcső alá, mert minden életkorban más és más a nő. A nők többsége képes többször is megújúlni, főleg az idő múlásával egyre gyakrabban és egyre jobban. Sok férfi kezd kiábrándulni a kirakat nőkből, az agyon sminkelt arc, a műszempilla, a műhaj... és még sorolhatnám a sok műanyagot :). A nőt nem ez teszi nővé, persze mutatós a kivakolt miniszoknyás, tűsarokban tipegő nő... de mondják sötétben minden tehén fekete :) Na de mi van reggel, amikor a férfi meglátja a valóságot. Sokszor bizony kiábrándító nagyon :).

Szexi ha egy nő tudja mit akar, ha a konyhában is otthon érzi magát és nem ciki ha tud sütni és főzni, mert a "legtöbb férfihez a hasán keresztül vezet az út" ahogy a mondás is tartja :). A lakásból tudjon olyan otthont varázsolni, ahol mindketten jól érzik magukat. Legyen saját egyénisége és stílusa, nem kell mindig a divat hullámot követni, öltözzön visszafogottan és igényesen. Szeresse amit csinál és mindig legyen társ, legyen kompromisszum képes. Tudja megélni a nőiességet, tudjon mosolyogni ha kap egy citromot az élettől és tudjon belőle limonádét csinálni. A férfinak szüksége van arra, hogy szeressék, hogy elfogadják, hogy támogassák a világmegváltó terveit. Talán minden férfi egy kicsit ezeket keresi egy nőben, mert amikor reggel felkel mellette a nő, kócos hajjal, gyűrött pizsamában, smink nélkül számára akkor legszebb a nő. A szépség az ami vonza a férfi tekintetét, de a nő személyisége ejti rabul a férfiszívet.


A nő nem csupán a külsőségekben keresendő, ezt ne feledjétek!

Kriszti!logo-text.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://randiplusz.blog.hu/api/trackback/id/tr812773224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása