Az internetes társkeresésről mindenkinek

Melyik a legjobb társkereső oldal?

2017/07/20. - írta: AndiPlusz

a legjobb társkereső oldal

Miután elhatároztuk, hogy valamelyik társkereső oldal segítségével próbáljuk megtalálni az "igazit" egy pillanatra felvillan a gondolat... de mi alapján választjuk ki a társkereső oldalt? Beírjuk a google-ba a keresendő szavakat, mondjuk a példa kedvéért "melyik a legjobb társkereső oldal" és máris oldalak sokasága közül válogathatunk. Megjegyezném, hogy a google első találatai között szinte kizárólag csak fizetett hirdetések vannak, szóval közel sem biztos, hogy pont ezek lennének a legjobb társkereső oldalak... :) Az oldalak sokasága különböző fantázia nevek alatt futnak, színes fotókkal esetleg reklámokkal megtűzdelve. Az első belépés után nem egyszer az az érzésünk, hogy bonyolultak vagy nem teljesen átláthatóak. hmm... ez vajon csak a véletlen műve lenne? 

Egy kicsit úgy érzi az ember, hogy zsákbamacska a színes külső mögötti tartalom. A társkereső oldalak összesége ugyanazon az elven működik, de az alapokon túl mind más-más lehetőséget kínál számunkra. Mára már nincs is olyan társkereső oldal, amely így vagy úgy ne lenne profit alapú. A regisztráció természetesen ingyenes, talán még egy-két üzenet váltást is enedélyeznek, utána általában felajánlanak különbözö csomagokat különböző összegekért. Ha komolyan szeretnénk az adott oldalon ismerkedni, akkor bizony előbb utóbb be kell fizetnünk legalább egy alap csomagra, megkönnyítve ezzel a saját dolgunkat. Természetesen ezek a csomagok okosan ki vannak találva és leginkább csak egy-két hétig biztosítják az ismerkedés korlátlan könnyedségét.

Nézzük meg, hogy milyenek is a társkereső oldalak nyújtotta tartalmi lehetőségek. Mint említettem az alap egyforma mindenhol: férfi keres hölgyet vagy hölgy keres férfit. Modern világunkban mára már jobban elfogadott a másság, így szerepel ez az opció is: hölgy keres hölgyet és férfi keres férfit. A fényképek feltöltés után moderálásra kerülnek, amely sok esetben 24 órát is igénybe vehet. Ezen opciókon túl pedig minden oldal sajátosan más és más. De milyen is lenne a legjobb társkereső oldal? Nézzünk szét a társkereső oldalak között...

Fontos szempont az ingyenesség, ezzel is megkönnyítve az ismerkedést, ne legyenek benne reklámok, mert bosszantó amikor csak a reklámok végignézése után tudjuk folytatni a társkeresést. A képek moderálása ne vegyen igénybe napokat, hanem lehetőleg még aznap megjelenjen az oldalon. Legyenek szűrve az alkalmi kapcsolatot keresők, mert ugyebár a többség (mi nők) nem ezt keressük. Ne legyenek benne "pénz lehúzós" trükkök, ami mögött igazából nincs valós szolgáltatás. Gondolom ilyenekkel már mindenki találkozott... Ha nem szeretnénk használni az oldalt, egyszerűen tudjuk törölni magunkat és ne kelljen győzködni az üzemeltetőt, hogy nem szeretnénk tovább maradni. Az ügyfélszolgálat legyen gyors és rugalmas a különböző kérdések kezelésében. Az oldal legyen mobil barát valamint  letölthető mobil applikációkkal is használhassuk a társkeresőt. Ja és még egy dolog a végén, legyen benne valami egyéniség szóval valamiben más mint a többi. 

Hmmm... szóval melyik is a legjobb társkereső oldal? :)

Kriszti
logo-text.png
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://randiplusz.blog.hu/api/trackback/id/tr1212677373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása